Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2023 17:23 - НЕНАДМИНАТИЯТ РУСКИ МАФИОТСКО-БАНДЮГСКИ МУЗИКАЛЕН РЕКОРД...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Музика   
Прочетен: 861 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.02.2023 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

         НЕНАДМИНАТИЯТ РУСКИ МАФИОТСКО-БАНДЮГСКИ МУЗИКАЛЕН РЕКОРД...

 

   По света хората се интересуват от изкуство, спонсорират го.  Интелигентните хора се стремят то да бъде водещо в делата им. В мафиотските страни обаче изкуството е част от мафията като работи за нея чрез ...антиизкуство. Такива са делата и на нашия Трифонов, който играе мафиотски танци с президента ни. Въвеждам тагове за Русия: Ролдугин, Гергиев, Мацуев, Башмет, Анна Нетребко,  Волочкова, Йосиф Кобзон. В тая „игра” има и пострадали -  част от тия, дето не се включват в ния. Привеждам за пример първия балетист на Московската опера, когото заляха с киселина и ослепиха. Причината – той надигна глас срещу ползването на балерините на операта като олигархови проститутки срещу спонсориране от тяхна страна на операта.

   Започвам с един рекорд на Ролдугин, наричан виолончелиста на Путин. Не казвам готвача, оти он е друг, а този е виолончелистът, с когото Путин се познава от години. И така, канят Ролдугин да свири в Кремъл пред Путин. Как е свирил не знам, но има рекорд. За пет минути свирня Ролдугин получава /пиша с думи/ два и половина милиарда долара. Само че така става, че журналисти-хакери изтеглят списък с вложителине на една офшорка в Панама, където Ролдугин е депозирал тази сума. Дали той знае за нея е отделен въпрос. Има си един друг музикант, Гергиев, който се грижи за това. Той работи като диригент по чужбина и има спесименти за „работа” със сметките на такиви като Ролдугин. За пет минут друг музикаант да е спечелил толкова пари нема!

  Същият хубавец, Гергиев, който има клетвена декларация за вярност към Путин пък се оказва с много, при това най-скъпите имоти  по курорти на Средиземното море в Италия и Франция, колкото никой друг музикант по света нема. Гергиев има забрана да посещава ЕС и тези имоти му се водят. Он им плаща данъците, но си ги държи Дли са негови е отделен въпрос, друг въпрос е и той дали изобщо знае за тях. Неговият рекорд е също недостижим, както този на Ролдугин.

   А Волочкова – тя е точна. 15000 долара за една вечер и довтасва до олигарха, който я е поръчал и платил. Но един олигарх останал недоволен от нещо /???/  я изобличи.

  За починалият Кобзон напочням само за казуса с нашия певец Пешо Мъката. Имали общ бизнес, но така стана, че едновременно два ЗИЛ-а в Москва премазмат колата на Пещо и активите остават за Кобзон.

  С разширявването на войната в Украина всички музиканти в руската мафия вероятно са били задължени да се изцепят, че подкрепят Бащицата. С большим неудоволствием това стори и Анна Нетребко, за която се знаеше, че е спяща кетка от руската музикаална мафия с бащица осетинеца Гергиев. И загуби всичките си договори, според които тя трябваше да пее и да печели пари. Тя обаче е спечелила достатъчмно пари за живот благодарение на руската музикална мафия и на таланта си. Стана така обаче, че заради тази мафия работодателите експлоадираха най-чувствителното й отворче. Край на кариерата, подобно на една наша певица, която преди две години се изцепи в подкрепа на националния предател Радев. В последно време Нетребко прави опити да се „заиграе” с Баранбойм, с когото да се изявява като камерна певица. Баренбойм обаче е женен за русккая, Елена Башкирова, няма да й се ловне.

   Поздравявам руските музикални бандюги и мафиоти с една песен, за която мисля, че им ареши.

  






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183107
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031